Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

tak absolutne nejznamejsi v Arche N.P. je Delicate Arch. Ten je opravdu nekdy problem vyfotit bez lidi. Me se to povedlo. http://cdn.photopost.cz/foto/2015/01/id5428-1421682867.jpg

to samy Double O Arch. Vetsinou je ve spodnim okne nekdo kdo se necha fotit ale trpelivost se vyplati.

http://olympus.digitalne.eu/modules/copperminek/albums/userpics/double_o_arch.jpg

a vubec obri/impozantni mi prisel Double Arch http://olympus.digitalne.eu/modules/copperminek/albums/userpics/double_arch.jpg

tam jsem pro srovnani velikosti toho clovicka uvital :-)

0 0
možnosti
PZ

V Arches jsem byl. Uz je to 11 let leteli jsme tenkrat do Denveru kde jsme si pujcili auto, jeli lyzovat do Lovelandu. Potom po I-70 na zapad, zastavili jsme se v Aspenu a potom u Arches pak jsme jeli do Salt Lake City ( je tam Ceska Restaurace http://www.bohemianbrewery.com) maji tam vystaveny Cesky skutry.:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Lvy v arches rozhodne nenajdete. Mountain lion neni lev

3 0
možnosti
JR

J50a48r91a 22R55a69n63k

22. 5. 2016 18:42

Asi tak, obcas zaslechneme z radia, ze se nektery pohybuje po meste, aby si lide zavreli kocky a pudly, problem je, ze napadaji ze zadu a protoze se jim ubira teritoria dalsim developovanim, tak si troufnou i na dospele.

2 0
možnosti
  • Počet článků 41
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 612x
Autorka humoristických knih, detektivních románů a knih pro děti. Vedlejší profesí optimistka, která hledá v lidech to lepší. Ráda cestuje, poznává nová místa a lidi. Věří, že smích prodlužuje život a dokáže zázraky. Píše, protože ji to baví a taky proto, že bez psaní žít neumí.

 

 

Seznam rubrik